Thuisconcert 2017


Home is where the heart is !

Zowel Blazersensemble Dal Segno als popband One Time voelt zich iedere maandagavond "thuis" op hun wekelijkse repetitie in hun "eigen" Zwijnshoofd . Ze hebben daarom gemeend op zondagmiddag 1 oktober samen een huisconcert te geven in hun thuishonk ' t Zwijnshoofd.


Dal Segno

Blazersensemble Dal Segno , bestaande uit een 22-tal leden, zal de luisteraar een verscheidenheid aan muziekstukken voorschotelen. Er staan o.a. nummers van Leroy Anderson, Jacob de Haan, Ennio Morricone en Kees Vlak op het programma. Naast het solistische Bugler's Holiday van de trompetsectie, is de titel van het solostuk voor saxofoon, getiteld Coming Home, natuurlijk heel toepasselijk op deze middag.

Al met al belooft het een afwisselende middag te worden in de gezelligste huiskamer van Bergen op Zoom 't Zwijnshoofd. De aanvang van deze middag is 15.00 uur en de toegang is gratis !

U bent van harte uitgenodigd !


One Time

Het was zo rond de eeuwwisseling (!) dat bassist Matthieu van den Aarsen, gitarist Wim van den Boom, drummer Peter Bos en zanger Ruud van Eekelen besloten een andere muzikale koers te gaan varen. Daarvoor speelden ze samen en met anderen in allerlei coverbands. Maar in 2000 zagen ze een uitdaging in het schrijven en spelen van eigen nummers; One Time was geboren. Inmiddels doet Marc Ambachts op toetsen mee, is Peter vertrokken en horen we Rob Jansen op drums. One Time maakt popmuziek, met wat rockinvloed. Soms klinkt er ook soul, jazz of zelfs een beetje folk in door. Niet zo vreemd overigens, want de bandleden hebben ruime ervaring in die muzieksoorten. Tegenwoordig verwerken ze die invloeden in hun zelfgeschreven muziek. En af en toe spelen ze een bekende cover tussendoor. Sfeer en inhoud van de nummers verschillen, dat levert een gevarieerd repertoire op. Hoe typeer je die muziek verder? Niet! “Iedereen moet zelf maar oordelen wat hij of zij ervan vindt.

De uit 5 personen bestaande Popband One Time zal naast eigen nummers ook covers ten gehore brengen. Ze hebben een geheel eigen sound en willen dit graag op deze middag aan het publiek laten horen.

info: onetime.live@gmail.com


Een kijkje in ons fotoalbum