Jaarconcert 2019


Dal Segno en gasten

Op 17 november geeft Dal Segno weer een concert, maar wij delen het podium ook graag met anderen orkesten.

Dit jaar hebben we als gast de Bigband Persi Swing Collective uit Steenbergen. En na afloop van dit concert, hebben we onze vaste afsluiter in de foyer van Het Zwijnshoofd: Tony's Wife.

U bent van harte welkom op ons concert dat om 14:00 uur begint; en de toegang is gratis. We zien u graag in Het Zwijnshoofd.


Persi Swing Collective BigBand

Persi Swing Collective is een enthousiaste en energieke bigband uit Steenbergen (NB) en staat bekend om haar afwisselende repertoire met dansbare en uitdagende arrangementen. Van swing tot funk en van latin tot soul!

Bigband Persi Swing Collective werd opgericht in 2002 als onderdeel van Muziekvereniging Volharding uit Steenbergen. De band groeide uit tot een bigband met een goede reputatie in m.n. de West-Brabantse muziekscene door haar veelzijdige, 'catchy' programma's. Dit bracht de band optredens op diverse (jazz)festivals (o.a. Nationaal Big Band Concours, jazzfestivals in Delft, Bergen op Zoom, Breda en Lelystad), openbare evenementen, partijen en caf├ęs.


Een geslaagde middag

Blazersensemble Dal Segno kijkt tevreden terug op het jaarconcert. In een goed gevulde zaal werd een verscheidenheid aan bekende en minder bekende harmoniewerken ten gehore gebracht. De gasten, de Persi Swing Collective Bigband, verzorgden een swingend optreden wat de bezoekers bijzonder konden waarderen. Tony's Wife verzorgde traditiegetrouw de afterparty.


Een kijkje in ons fotoalbum